Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: گرمسار به واسطه نزدیکی به تهران و همچنین قرار گرفتن در ورودی استان سمنان سالانه میزبان خیل عظیمی از مسافران است این شهرستان به دلیل صنعتی بودن همچنین پذیرای جمعیت زیاد کارگر و صنعتگر است و شاید از این بابت بتوان این شهرستان را یک مورد استثنایی نیز در استان سمنان خواند. شهرستانی که جمعیت صبح‌های آن با شب‌هایش تفاوت ۵۰ درصدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ازدحام جمعیت و ظرفیت‌هایی مانند دانشگاه‌های فراوان، صنعتگران، نواحی صنعتی و کارخانه‌های وسیع در کنار تمام محاسن خوبی که برای گرمسار از جمله اشتغال جوانان داشته، معضلاتی را نیز پدید آورده است که یکی از آنها نیاز مبرم به امکانات پزشکی محسوب می‌شود.

زیرساخت‌های حوزه سلامت گرمسار باید تقویت شود

فرماندار گرمسار در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در حوزه سلامت با توجه به شیوع ویروس کرونا زیرساخت‌های حوزه سلامت باید تقویت و توسعه یابد، گفت: بررسی شاخص بهداشت و درمان و پراکندگی فضای درمانی گرمسار و عدم سهولت در دسترسی به خدمات درمانی موجب نارضایتی مردم شهرستان گرمسار است.

سعید متقی با بیان اینکه در حوزه سلامت با توجه به ورود ویروس کرونا علاوه بر مردم گرمسار، شهرستان گرمسار و شهر ایوانکی، نواحی صنعتی و کارگری و جاده ترانزیتی را هم پوشش می‌دهیم افزود: در حوزه با کمبودهای قابل توجه پزشکی درمانی و زیرساختی مواجه هستیم.

وی گفت: متأسفانه بیمارستان معتمدی گرمسار از گذشته دارای نواقصی است که ۳۰ نقص از جمله استفاده از قطعات غیر استاندارد، آلایندگی زیست محیطی، تصفیه خانه و… احصا شد که به اطلاع مسئولان استان و نماینده مردم شهرستان گرمسار برای پیگیری در سطح ملی رسیده است.

نیاز به پزشکان متخصص

فرماندار گرمسار در ادامه با اشاره به اینکه در طی این مدت تلاش‌های خوبی برای تجهیزات حوزه درمان صورت گرفته است و در این راستا در تهیه تجهیزات کمک تنفسی و اکسیژن ساز انجام شد؛ گفت: خوشبختانه با استفاده از ظرفیت نماینده و مسئولان ذی ربط هم تخت‌های آی سی یو برای بخش ویروس کرونا، دستگاه سی تی اسکن و سونوگرافی دریافت شد و حتی کمک‌های از خیران حوزه سلامت دریافت کردیم. اما کماکان در این حوزه نیازمند مساعدت ویژه وزارت بهداشت هستیم.

متقی با بیان اینکه در حوزه تأمین پزشک متخصص و فوق تخصص در بیمارستان معتمدی گرمسار نیازمند پزشکان اورلوژی، مرفولوژی، درماتولوژی و… نیاز است، گفت: کلینیک تخصصی، درمانگاه تأمین اجتماعی و مجموعه درمان بستر ایوانکی نیازمند تقویت و رفع مشکلات است از سوی دیگر یکی دیگر با رایزنی با دانشگاه علوم پزشکی سمنان و وزارت بهداشت مجوز تعیین تکلیف مرکز درمان بستر ایوانکی برای تبدیل به درمانگاه عمومی به منظور خدمات درمانی بهتر و جذب متخصص انجام شده است.

وی در خصوص ضرورت ایجاد بیمارستان دیگری در گرمسار گفت: در این خصوص نیز دو مقوله را دنبال می‌کنیم یکی ارتقا درمانگاه تأمین اجتماعی گرمسار و بعدی ایجاد بیمارستان خصوصی در مجاورت مرکز ام. آر. آی این شهرستان است که در حال پیگیری کسب مجوزاست.

ضرورت توجه به توسعه زیرساخت‌ها

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس نیز بر لزوم توجه مدیران دستگاه‌های اجرایی استان به مشکلات حوزه روستایی شهرستان‌های گرمسار و آرادان، گفت: بروکراسی اداری زمان خدمت رسانی به مردم و انجام کارها را طولانی کرده که باید با حضور مدیران در میان مردم فاصله‌ها را کاهش داد.

اردشیر مطهری با بیان اینکه هم افزایی و همکاری دستگاه‌های اجرایی با یکدیگر راهگشایی بسیاری از مشکلات خدمات رسانی در روستاها است، تاکید کرد: مسئولان به خصوص در بخش‌های بهداشتی و درمانی باید نگاه مثبتی به روستاها و مناطق کمتر برخوردار گرمسار و آرادان داشته باشند.

وی در ادامه بر استفاده از ظرفیت‌های شهرستان‌های گرمسار و آرادان تاکید کرد و افزود: از مسئولان دستگاه‌های اجرایی شهرستان و استان خواستار توجه بیشتر به مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف هستیم همچنین باید مشکل کمبود پزشک متخصص و دیگر نیازهای خانه‌های بهداشت به خصوص در روستاها مورد توجه قرار گیرد که البته در این زمینه خوشبختانه اقداماتی صورت گرفته است.

تجهیز بیمارستان معتمدی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز به خبرنگار مهر، گفت: بعد از پیروزی انقلاب اتفاقات خوبی در حوزه درمان رخ داده و ساخت بیمارستان معتمدی در گرمسار یکی از نقاط قوت این بخش محسوب می‌شد که امکانات و تجهیزات بسیار خوبی را دارد اما این بیمارستان برخی کمبودها را نیز داشت که سعی کردیم آنها را برطرف کنیم.

نوید دانایی با بیان اینکه ما در هیچ زمانی از پیک کرونا دچار کمبود تخت و امکانات و تجهیزات نشدیم و با همه اینها لازم بود که زیرساخت‌های بیمارستان‌ها را افزایش دهیم. برای تقویت زیرساخت‌ها تعداد تخت‌های آی سی یو بیشتر شد و در دو بخش آی سی یو امروز خدمت‌رسانی می‌شود، بیان کرد: سی تی اسکن مستهلک این بیمارستان تعویض شد و موضوع سوم تجهیزات آزمایشگاهی بود که قبل از عید این تجهیزات به گرمسار ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه وی آی پی بیمارستان معتمدی از دیگر اتفاقات خوبی بود که در سال جاری رخ داد و توانست در زمینه جذب بیماران و هم جذب پزشک تأثیرگذار باشد، افزود: در زمینه پزشکان متخصصی که کمبود وجود داشت، رایزنی‌هایی شده و امروز می‌توان گفت تقریباً کمبودی نداریم و باید به مردم اعلام کنیم که در زمینه تأمین پزشک متخصص مشکلات در حال رفع شدن است.

شرایط کرونایی در گرمسار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان بیان کرد: اقدام دیگر خوبی که در منطقه گرمسار رخ داده ساخت و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی منطقه و خانه‌های بهداشت شهرستان بوده که خوشبختانه غیر از یک مرکز که در دست ساخت است، مابقی خانه‌های بهداشت بازسازی شده‌اند، تاکید کرد: امیدواریم به زودی تنها خانه بهداشت باقی مانده گرمسار نیز تکمیل و در اختیار مردم قرار گیرد.

دانایی افزود: در حوزه کرونا نیز بیان کرد: با هماهنگی خوبی که در گرمسار وجود داشت، عملاً دغدغه زیادی نداشتیم و از ابتدا هم با وجود اینکه با دو موج کرونا در منطقه روبرو بودیم اما آنچنان تعداد بیماران مبتلا زیاد نبود و به سرعت هم رنگ بندی گرمسار از قرمز به سمت آبی رفت و شرایط بهتر شد اما باید در نظر داشت که کرونا بیماری است که اگر آن را ساده بگیریم دوباره شروع به توسعه یافتن می‌کند.

وی با بیان اینکه تعداد کمی از خوشه‌های بیماری در گرمسار شکل گرفت و این عملاً باعث شد تا رنگ بندی شهرستان گرمسار به نارنجی بدل شود و لذا اقدامات خوبی در شهرستان رخ داد که از آن جمله می‌توان به طرح شهید سلیمانی نیز اشاره کرد که غربالگری گسترده را شامل می‌شود، بیان کرد: شناسایی موارد ابتلاء به سرعت در حال انجام است و درمان تعداد اندک ابتلاء هم برای ما اهمیت دارد.

رفع نیازهای درمانی مردم ضرورت دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان با بیان اینکه امروز شرایط کمی بهتر شده و امیدواریم به رنگ بندی شهرستان بهتر شود و لذا از مردم می‌خواهیم که رعایت پروتکل‌های بهداشتی را بیشتر لحاظ کنند چرا که عامل اصلی تغییر رنگ بندی ها رعایت همین مسائل است، گفت: یک مرکز بهداشت در ایوان کی کمبودهایی داشت که پیگیری‌هایی صورت گرفته و امیدواریم قبل از عید این مرکز به بهره برداری برسد که بتوانیم بهترین خدمات را به مردم ایوان کی ارائه کنیم.

این در حالی است که چندی پیش امام جمعه آرادان خواستار توجه بیشتر به ضرورت‌های درمانی این شهرستان شد و در سخنانی شدیداً لحن با بیان اینکه برخی با اینکه دیگر در سر کار نیستند اما هنوز در حال سنگ اندازی در امور شهرستان‌های گرمسار و آرادان هستند، گفت: نمونه آن دانشگاه دولتی بود که از اساس دروغ محسوب می‌شد و با تأسیس دانشگاه فرهنگیان بلایی بزرگ بر سر آرادان آوردند و حتی برای بیمارستان این شهرستان نیز تصمیم گرفتند که اینجا دندان‌پزشکی شود حال آنکه یک عاقل به این فکر نکرد که مگر می‌شود کسی که از سمنان و گرمسار و … برای دندان درد به آرادان مراجعه کند در صورتی که کلینیک‌های مجهز در شهرهای بزرگ است لذا این ظلمی بود که به مردم آرادان روا داشتند.

وی با بیان اینکه این تصمیم نادرست سبب تعطیلی بیمارستان شد و در واقع مسئولان، این شهرستان را بر زمین زدند، افزود: مردمی که هشت سال مورد بی‌توجهی قرار گرفته‌اند حق دارند که برایشان کارهایی صورت گیرد، زمانی از همین تریبون بیان شد که اگر ۵۰ کارخانه در ایوان‌کی و گرمسار ساخته می‌شود دو کارخانه هم به آرادان بیاید اما همین آقایان کاری کردند که بارها شکایت از ما در شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه مطرح شد و دادسرای ویژه روحانیت برای ما ایجاد شد.

در حالی مردم از کمبود دکتر و برخی امکانات درمانی در گرمسار و آرادان صحبت می‌کنند که رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان قول مساعد برطرف شدن کمبودها را داده است باید دید این قول مساعد چه زمان عملی خواهد شد.

کد خبر 5155210

منبع: مهر

کلیدواژه: گرمسار دانشگاه علوم پزشكی سمنان سعید متقی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اردشیر مطهری خدمات درمانی ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر شیوع کرونا زلزله آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیراز سی سخت کرونای انگلیسی شهرستان کرج مشهد اردبیل گرگان رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان بیمارستان معتمدی گرمسار و آرادان شهرستان گرمسار زیرساخت ها پزشک متخصص حوزه سلامت رنگ بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۱۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه آبادان، اروندکنار، منیوحی، چوئبده و بخش مرکزی انتخاب نماینده مجلس به دور دوم رسید که در این راستا مردم در ۲۱ اردیبهشت ماه دوباره پای صندوق‌های رأی حاضر خواهند شد.

یکی از نامزدهایی که در انتخاب ۲۱ اردیبهشت ماه در گردونه انتخاب مردم آبادان، اروندکنار، منیوحی، چوئبده و بخش مرکزی قرار دارد، «سید محمد مولوی» است که برای آشنایی با دیدگاه‌های این نامزد، خبرگزاری مهر مصاحبه‌ای با وی در قالب چند سوال انجام داده است.

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

انتخابات باشکوهی برگزار شد و علیرغم اینکه معاندین با استفاده از رسانه‌های خود جریان‌سازی گسترده‌ای برای عدم حضور مردم راه انداختند ولی شاهد ازدحام جمعیت رأی دهنده از همان دقایق اولیه آغاز فرآیند رأی بودیم و قطعاً وقتی مجلس شورای اسلامی با چنین پشتوانه مردمی تشکیل می‌شود، مجلسی فراجناحی و انقلابی خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

هر موضوع بنا به اقتضای زمان و نیاز مردم باید مورد پیگیری قرار گیرد و در شرایط فعلی باید اقتصاد مهم‌ترین اولویت کشورمان باشد؛ رهبر معظم انقلاب نیز طی سال‌های گذشته برای نامگذاری شعار سال بر موضوعات اقتصادی به ویژه در زمینه تولید تاکید کرده‌اند.

ضرورت دارد به همه شاخه‌های اقتصادی از جمله اقتصاد آموزش، اقتصاد فرهنگ و هنر، اقتصاد ورزش، اقتصاد پژوهش و … توجه شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی

مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

ابتدا بیکاری باید رفع شود ولی رفع آن بدون آسیب شناسی عملاً میسر نیست. یکی از موارد بیکاری مربوط به حوزه کشاورزی است که چنانچه مشکلات کشاورزان رفع شود برای حجم بالایی از جوانان جویای کار اشتغالزایی صورت می‌گیرد. از سوی دیگر شهرهایی همچون آبادان که صنایع دارند، باید طرح‌های صنعتی مانند پالایشگاه دوم که به مرحله اجرا نرسیده سریع‌تر عملیاتی شود.

کد خبر 6078915

دیگر خبرها

  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان
  • بهت پزشکان داوطلب غزه از شدت جراحات در بیمارستان‌ها
  • شلیک به یک پزشک در خوزستان
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • تصادف کامیون و تیبا در محور گرمسار به سرخه ۶ مصدوم داشت