Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم جان بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر، پس از سفر یک روزه به گرمسار با بیان اینکه یکی از مسائلی که در این سفر مورد تاکید قرار گرفت موضوع وعده‌هایی بود که قبلاً داده شده و به دلیل بروز برخی مشکلات در زمینه تأمین ارز انجام نشده بودند، ابراز داشت: یکی از این موضوعات سی تی اسکن است که خوشبختانه با هماهنگی انجام شده تا یک ماه دیگر دستگاه جدید در گرمسار نصب می‌شود همچنین توسعه بخش جدید آی سی یو نیز با هشت تخت شامل دستگاه‌های مانیتورینگ، ونیلاتور و… دیگر اقدامی است که در گرمسار صورت خواهد پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کمبود برخی رشته‌های تخصصی در گرمسار، دیگر مشکل این شهرستان بود و از آنجا که در شهریورماه، وزارت‌خانه توزیع نیروی انسانی دارد امید است این کمبودها را نیز برطرف کنیم همچنین مشکلاتی در بیمارستان گرمسار در زمینه تأسیسات وجود داشت که مقرر شد تیمی از وزارتخانه و دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی سمنان، از آن ارزیابی داشته باشند تا به زودی این مشکلات برطرف شود.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در شهرستان آرادان سابقاً دانشگاه علوم پزشکی سمنان برنامه‌ریزی کرده بود تا یک مرکز دندان پزشکی در این شهرستان راه اندازی شود که برخی از تجهیزات آن دریافت شده است، تاکید کرد: مقرر شد تا دانشگاه علوم پزشکی سمنان و مسئولان محلی جلسه را از آرادان برگزار کرده و کمبودهایی را که مردم دارند اعم از پزشک متخصص و امکانات و… منعکس تا وزارت بهداشت مشکلات را حل کند.

جان بابایی درباره تشکیلات ایوان کی و آرادان نیز، توضیح داد: مقرر شد تا در ایوان‌کی بخش شبانه روزی تحت عنوان اورژانس راه اندازی شود که خوشبختانه بخش رادیولوژی آن راه اندازی شده و نیروهایی برای تکمیل خدمات می‌خواهد که هماهنگی برای این موضوع هم انجام شده است.

وی در دیگر بخش سخنان خود درباره کرونا، گفت: همراهی مردم با مسئولان و کادر درمانی سبب شد تا از عید به بعد روند کرونا کاهش یابد و ما حتی در خردادماه به کمترین میزان شیوع در دنیا رسیده بودیم اما بعد از آن مردم مقداری موضوع را ساده گرفتند و بعد از عید فطر به یکباره موضوع تفاوت کرد اما امروز خوشبختانه در تهران و هم استان‌های مرزی کشورمان روند رو به کاهش دیده می‌شود و حتی در خراسان رضوی که شرایطی بحرانی داشت نیز وضعیت مقداری مناسب‌تر شده و روند کاهش یافته است.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه روند کرونا در مراجعات سرپایی، بستری و حتی فوتی در سطح کشور کاهش دارد، گفت: دلیل این کاهش همراهی مردم است اما بازهم باید گفت کرونا هنوز درمان قطعی ندارد و این موضوع اثبات شده است در نتیجه داروهایی که ادعا می‌کنند درمان کرونا هستند هیچکدام درمان واقعی و اصلی نیستند لذا باید پیشگیری را به جای درمان مد نظر قرار داد.

کد خبر 4992808

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشكی سمنان ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا گرگان عید سعید قربان روز خبرنگار قزوین شهرکرد ماه محرم ستاد ملی مقابله با کرونا کمک مومنانه بیرجند عید غدیر خم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۴۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم

صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • بیشترین بارش باران در کوهپایه اصفهان ثبت شد/تداوم روند کاهشی دما
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول
  • روند کاهشی نرخ بیکاری کرمانشاه در پارسال
  • آغاز روند کاهشی دما در زنجان
  • سال گذشته شاهد روند کاهشی نرخ بیکاری در کرمانشاه بودیم
  • توقف در روند کاهشی دلار؛ خریداران دوباره برگشتند!
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • چرا روند کاهشی دلار متوقف شد؟